Jubileum

b1


 badenkaartenJan den Boon, Fred Batteram en Luuk Kroese vieren als eigenaren van Sauna & Beauty de Veluwe dit jaar hun 20-jarig jubileum.

Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij daarom per 1 juni 2018 voor al onze vaste gasten 20 weken lang een spetterend jubileumcadeau beschikbaar, maar haast u: we doen dit echt nog maar één keer en Op = Op en daarna nooit meer!

Lees snel verder en verzeker uzelf -zeker nu dat dit echt nog maar één keer kan- van voldoende saunaplezier voor de komende tijd met de allerlaagste prijsgarantie!

Jubileum - 20 jaar

2018 - Het jaar waarin het 20 jaar geleden was dat Fred Batteram & Jan den Boon trotse eigenaren werden van Sauna de Veluwe.

Een jaar later schoof Luuk Kroese, die hier al chefkok was, als mede-eigenaar aan.

Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij nog één keer onze meest spraakmakende en meest zotte aanbieding van stal gehaald.

b2

Wij bieden alleen ú als onze trouwe gast voor de allerlaatste keer onze stunt 10-badenkaart aan voor de zotte prijs van 99 euro.

Kaart geldig tot 2021 - Laagste prijsgarantie - Nooit toeslagen voor kaarthouders!

Een aanbieding die, hoe kan het ook anders, vanaf 1 juni 2018 maximaal TWINTIG weken geldig is, dus is er effectief vanaf heden nog eenmalig

de gelegenheid om minimaal TIEN KEER zo lang u wilt te komen genieten van al onze saunafaciliteiten met onze exclusieve maar o zo belachelijk goedkope 10-Badenkaart!

U heeft ruim de tijd om te profiteren van ons aanbod, de kaart is geldig tot maar liefst 1-1-2020,1-1-2021 niet persoonsgebonden en is voorzien van een exclusieve prijsgarantie voor u!*

Kaart geldig tot 2021 - Laagste prijsgarantie - Nooit toeslagen voor kaarthouders!

Maar let op: de verlengde actie wordt mogelijk eerder beëindigd zodra alle resterende kaarten zijn verkocht dus reageer snel om teleurstelling te voorkomen!

Iedere gast die onze mail heeft ontvangen met de link naar deze pagina mag tot maximaal vijf 10-badenkaarten aanschaffen voor de jubileumprijs van slechts 99 euro per 10-badenkaart.

De jubileum 10-badenkaart is niet online te koop maar uitsluitend verkrijgbaar tijdens een persoonlijk bezoek aan onze receptiebalie.

De enige voorwaarde die wij stellen is dat u ons een print van de ontvangen mail of van deze pagina kunt tonen óf de link naar de pagina waar u nu bent kunt noemen als u bij ons aan de receptie bent om uw kaart(en) aan te schaffen.

Indien u ons de informatie op uw mobiele telefoon kunt tonen is dat natuurlijk ook goed.

badenkaarten

Jubileum - Condities

De condities en voordelen van de speciale jubileum 10-badenkaart in een notendop.

b1 prijs

  • Exclusieve prijsgarantie*. We garanderen de laagste prijs voor een dagentree tot 2020 2021!!
  • Altijd plaats garantie indien u tot 48 uur voor aankomst reserveert.
  • Nooit toeslagen (geen weekend- of vakantietoeslag als kaarthouder).
  • Hydrojet-massage altijd voor 5 euro (normaal 10 euro).
  • Snelbruiner altijd 5 euro (normaal 10 euro)
  • De kaart is geldig tot 1-1-2020  1-1-2021
  • De 10-badenkaart is niet persoonsgebonden, dus u mag meenemen wie u wilt, en u mag uw kaart ook aan iemand anders uitlenen.
  • Maximaal vijf (5) kaarten per kaarthouder of tien (10) kaarten per gezin.


setje

* = De laagste prijsgarantie is van toepassing op 10-badenkaarten die zijn aangeschaft na 1 juni 2018 tijdens de 20-jaar jubileumactie voor de prijs van 99 euro.

Alle prijzen voor een dagentree voor Sauna de Veluwe die u kunt vinden, online of gedrukt, komen hiervoor in aanmerking. Deze prijs moet geldig zijn voor de datum waarop u onze gast bent. Veilingprijzen, prijzen van andere sauna's, waardebonnen en spaaracties zijn van deze prijsgarantie uitgesloten.

Neem een uitdraai van de gevonden lagere prijs mee, en u krijgt het verschil als korting terug op uw rekening voor de betreffende dag. Indien u dus een aanbieding van Sauna de Veluwe vindt voor 7,50 euro voor de dagentree, dan krijgt u 9,90 -/- 7,50 = 2,40 euro retour op uw rekening voor de betreffende dag.

Indien u die dag met meerdere personen gebruik maakt van uw 10-badenkaart dan krijgt u voor iedere persoon die uw 10-badenkaart heeft belast 2,40 euro retour. Helder en transparant!

 

Alleen voor vaste gasten